Retur & Integritetspolicy

Returpolicy:

Vi på WTPrints AB strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa tryckta produkter som möter våra kunders förväntningar. Eftersom varje beställning är unik och skräddarsydd för våra kunders specifika behov kan vi endast acceptera returer eller byten om det föreligger ett tydligt fel på produkten.

Om du upptäcker ett tydligt fel på den mottagna produkten, vänligen kontakta oss inom 14 dagar efter att du har mottagit din beställning för att begära retur eller byte. Vi förbehåller oss rätten att bedöma returanspråk och förbehåller oss rätten att neka retur eller byte om det inte förekommer ett tydligt fel på produkten.

För att vara berättigad till retur eller byte måste produkterna vara i obruten originalförpackning och i oanvänt skick. Vi kan komma att kräva bevis på felet, så bifoga gärna bild tillsammans med orderns fakturanummer.

Vänligen släng iväg ett mail till din kontaktperson för att påbörja processen.

 

Integritetspolicy:

WTPrints AB värnar om din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa möjliga sätt. Nedan följer vår integritetspolicy som beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter:

  1. Insamling av personuppgifter: Vi samlar in personuppgifter från dig när du gör en beställning och registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Namn, adress, leverans-adress och annan nödvändig kontaktinformation kommer krävas för att vi ska gå vidare med din order och kunna skicka ut en giltig offert. 

  2. Användning av personuppgifter: Vi använder dina personuppgifter för att behandla dina beställningar, kommunicera med dig angående din order och för att skicka marknadsföringsmaterial om du har gett ditt samtycke. Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part om det inte krävs för att kunna leverera din order på ett säkert sätt.

  3. Skydd av personuppgifter: Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, förlust, förstörelse eller manipulation.

  4. Åtkomst och rättigheter: Du har rätt att begära åtkomst till och rättelse av dina personuppgifter som vi har lagrat. Du har också rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter från våra register om de inte längre är nödvändiga för de ändamål som de samlades in för.

Genom att använda våra tjänster godkänner du vår integritetspolicy och samtycker till behandlingen av dina personuppgifter enligt beskrivningen ovan. Om du har några frågor eller funderingar om vår integritetspolicy är du välkommen att kontakta oss.

Alexander Chatila

Jag hjälper dig med ditt kommande projekt!

Alexander@wtprints.se

072 571 03 03

LinkedIn

Produktion

Tage Kaiser

Jag ser till att du får den bästa tryckmetoden för ditt projekt!

Tage@wtprints.se

073 074 06 80

Linkedin

Produktion

Carl Bröms

Carl@wtprints.se

Sales

Isac Birgemo

Isac@wtprints.se

D'once De La Sense

Eric J.B

Eric@wtprints.se

D'once instagram